1. Bestaat de mogelijkheid om het rusthuis te bezoeken?

  Ja, bij dilhome worden rondleidingen gegeven. Deze zijn echter enkel op afspraak. Een afspraak kan telefonisch gemaakt worden, 02/568.02.70

 2. Wat zijn de bezoekuren van het rusthuis?

  Het staat onze bewoners vrij bezoek te ontvangen. Iedere bewoner gaat in principe vrij in en uit. Voor de bewoners van de Appelmanslaan moet er rekening gehouden worden met ieders persoonlijke veiligheid en verzorging. Om de organisatie en de dienstverlening optimaal te laten verlopen wordt er gevraagd zich te houden aan een aantal afspraken inzake de verpleging, verzorging, onderhoud, maaltijden en bezoek. Om praktische redenen vragen wij u ook tussen 12u en 15u, en na 19.30 de nodige stilte te bewaren.

 3. Wat is de maximumcapaciteit van het rusthuis?

  Dilhome telt in totaal 95 bedden waaronder 39 RVT bedden. Verdeeld over ÚÚn- en tweepersoonskamers.

   

 4. Hoe gebeurt de opvolging van de medicatie?

  De opvolging van de medicatie gebeurt nauwgezet door ons personeel. De bewoner is vrij om de huisarts van zijn keuze te raadplegen. Daarnaast beschikt het rusthuis over een co÷rdinerend en raadgevend arts (CRA). Deze arts adviseert bij de uitbouw van een goede samenwerking met de bezoekende artsen, het zorgbeleid en de continu´teit van de medische zorg.