De Bijzonder Zorgenafdeling van het rusthuis heeft zowel één- als tweepersoonskamers.

Elke éénpersoonskamer is voorzien van een bed (indien nodig met bedbaren om de veiligheid van de bewoner te garanderen), een nachtkastje, een hang- en legkast met voldoende opbergruimte en een zetel. Daarnaast is er ook een persoonlijke badkamer met toilet, wastafel en handige douche (tevens toegankelijk voor zorgbehoevende bewoners).

In een tweepersoonskamer genieten de bewoners uiteraard van hetzelfde meubilair. Voor elke bewoner is een aparte hang- en legkast voorzien. De badkamer -tevens voorzien van een toilet, wastafel en handige douche- wordt door beide bewoners van de kamer gedeeld. Voldoende privacy is gegarandeerd.

Alle kamers zijn voorzien van kabeldistributie, waardoor een persoonlijke televisie makkelijk kan aangesloten worden. De kamers kunnen ook uitgerust worden met een telefoon en een koelkast. Voor het gebruik hiervan zal een supplement aangerekend worden.

Naast het vaste meubilair staat het de bewoners en familie vrij om de kamer verder in te richten met persoonlijke spullen (meubels, kaders,...).